Klanten

Rudy De Clercq, Petegem


Elke zondag is voor mij een dag waarop ik ontspan en geniet.

Door mijn job is het vaak hectisch op weekdagen. Vroeg uit de veren, lange dagen vol stress tussen de vier muren van het kantoor. Zelfs op zaterdag blijf ik aan de slag. Dat mijn familie daar onder lijdt, ga ik niet ontkennen.

Maar zondag is de dag voor mezelf. Dan neem ik de tijd voor mijn gezin. Voor dag en dauw sta ik op om enkele toertjes rond de Donk-vijver te lopen. Lekker fris en rustig geniet ik van de natuur die ontwaakt.

En daarna ga ik bij bakkerij Burez. 's Morgens om 7u heb sta ik als één van de eersten in de winkel. De heerlijke geur van al dat verse brood en die warme pistolets komt me al tegemoet als ik uit de wagen stap. Mijn lijstje is niet zo eenvoudig. Mijn vrouw en dochter kiezen steevast voor botercroissants. De heerlijke botersmaak brengt hen telkens terug naar onze jaarlijkse vakantie in een dorpje in de Provence.

Mijn zoon is dol op chocoladekoeken en bolussen. En blijkbaar vindt hij het grappig om grote happen te nemen en dan een mond vol chocolade aan zijn zus te tonen.

Ikzelf ben dol op pistolets. Vermoedelijk omdat ik ze al rook in de winkel, maar vooral omdat het me naar mijn jeugd terug brengt. Toen aten we elke zondag allemaal samen pistolets als ontbijt. Met 5 broers en zussen kan dat al tellen, nietwaar?

Kortom, mijn zondag begint ideaal dankzij het heerlijke ontbijt van bakkerij Burez!

Klanten

Hugo Cornelis, Oudenaarde


Sinds jaar en dag zijn mijn kinderen, mijn vrouw, maar vooral ikzelf verlekkerd op het heerlijke vlokkenbrood van bakkerij Burez. Heerlijk mals, met de perfect krokante korst, ... zalig! Daar een beetje echte, Vlaamse boter op en een glas vers fruitsap erbij.

De ideale start voor een drukke dag!