Lekker brood voor groot en klein

Bakker Kristoffel maakt elke ochtend, voor dag en dauw, heerlijk brood.

Gemalen uit zuivere graansoorten, gekneed met liefde, langzaam rijzend in een warme ruimte, om tot slot gebakken te worden in een traditionele steenoven. Zo ontstaat het lekkerste brood. Elke dag voor dag en dauw zijn de bakkers al in de weer om het brood te kneden en klaar te maken. Elk brood geniet van de handen van de vakman die het met liefde behandelt.

Bakkerij Burez heeft een ruim aanbod brood: wit of bruin, met zaden of met granen, zoet of zout, groot of klein, er is voor iedereen wel een broodje dat bij past.


Onze suggesties

Creatief met wit brood

Velen zien wit brood als een basis zonder veel kleur of geur. Maar dat lijkt alleen maar zo. U kan wit brood gaan gebruiken voor toast, gevulde broodmandjes, wentelteefjes, ...

Ontdek wat u allemaal kan doen met wit brood!

Onze Klanten aan tafel

Hugo Cornelis, Oudenaarde

Hugo is dol op het vlokkenbrood bij bakkerij Burez. En dat is niet toevallig...